Høstens godbiter står i kø

01.01.0001

Høstens godbiter står i kø

Fintech, bompenger, formuesskatt, digitalisering, vekstskapere, økonomiske utsikter, hagefest - og mye mer! Godbitene står i kø på Bergen Næringsråds møtearena i høst. 

Frokostmøtene og konferansene til Bergen Næringsråd er populære arrangementer. Her møtes bedriftsledere, toppolitikere og andre som er opptatt av at næringslivet i Bergensregionen skal vokse og utvikle seg videre.
- Over 7.000 personer har deltatt på arrangementene våre så langt i år, og vi kan love en høst stappfull av aktuelle temaer, sier Stig Ryland, som har hovedansvar for møtearenaen.

Valgdebatt

Valgkampen er godt i gang, og allerede 23. august inviterer Bergen Næringsråds Nettverk U37 til valgdebatt med unge stortingskandidater fra Hordaland. Uken etter skal mange av 1. kandidatene i ilden, og her vil politikerne bli utfordret på både bompenger, formuesskatt, vegprosjekter og andre saker som er viktige for næringslivet de neste årene. Sett av tidspunktet: Fredag 1. september kl. 11:00 - 13:00. Mer info kommer. 

Viktige konferanser

Høsten betyr også et gjensyn med flere av Bergen Næringsråds årlige konferanser:
* Hordaland på Børs 24. august tar temperaturen på de børsnoterte selskapene fra Hordaland.
* Tema for Transport- og Logistikkdagen 4. september er "Grønn og smart - eller infarkt?" Hvordan kan flaskehalser og andre utfordringer i og rundt Bergen løses ved hjelp av digitalisering og andre smarte løsninger?
* Det blir god mat, god musikk og overraskelser når kulturlivet møter næringslivet på Hagefest 7. september. I forkant av festen inviterer vi også til et seminar om hvordan vi kan styrke Bergen som internasjonal kultur- og festivalby? 
* 17. november er det Årskonferanse, og temaet i år blir bærekraft, teknologi og ledelse. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre holder inspirerende foredrag!

Fintech

- I tillegg til dette fortsetter vi med Digitaliseringsskolen, Lederforum, Vekstskaperne og INN Club (et nettverkstilbud for internasjonale arbeidstakere som nylig har flyttet til Bergen), forteller Ryland.
- Fintech blir nok også garantert et viktig tema utover høsten. Det er bare å følge med i vår møtekalender og melde seg på arrangementene fortløpende!


Kommende møter
Vekstskaperne
Lille Ole Bull Scene,
29. september 08.30 - 10.00

Vis mer
Hva betyr statsbudsjettet for deg?
Grand Selskapslokaler,
07. oktober 08.30 - 10.00

Vis mer
Det nye Vestlandet 2022
Scandic Flesland Airport,
10. november 10.00 - 15.30

Vis mer