RECO Bygg og Skadeteknikk

12.07.2022

RECO Bygg og Skadeteknikk ble etablert i 2003 av medarbeidere som allerede da hadde over 20 års solid erfaring innen skadeteknikk. Siden den gang har selskapet utviklet seg videre innen bygg og tømrerfaget.

Reco har i dag 220 dedikerte medarbeidere som jobber målbevisst med å yte kundeservice i toppklassen i forbindelse med de landsdekkende avtalene vi har med noen av Norges største forsikringsselskaper. Bedriften er nå representert med 20 avdelinger i samtlige fylker i Norge. 

RECO er et 100% norskeid selskap. Dette gir oss korte beslutningsveier og mulighet til å respondere raskt til et marked i stadig endring.


Våre kunder er:

  • Forsikringsselskaper

  • Eiendomsselskaper

  • Kommuner

  • Privatkunder


Les mer om RECO Bygg og skadeteknikk på deres nettside her