Area Manager Anne Katrine Gallo i en av leilighetene de leier ut.
Area Manager Anne Katrine Gallo i en av leilighetene de leier ut.

Skreddersydd utleie av bosted i Bergen

19.05.2022

De gjør oppholdet enkelt, slik at du kan føle deg som hjemme. Selskapet Forenom er godt etablert i Bergen, og spesialiserer seg på å ordne bosted for alle som skal bo et sted i en litt lengre periode.

- Vi kombinerer bekvemmelige hotelltjenester med komforten og friheten som en leilighet gir, forteller Anne Katrine Gallo. Hun er area manager for Forenom i Bergensregionen, og møter oss i en av de bekvemme leilighetene Forenom disponerer i Bergen sentrum. Nylig meldte Forenom seg inn i Bergen Næringsråd.

- Forenom er den ledende leverandøren av betjente leiligheter i Norden, og har sterkt fokus på forretningskunder. Vi tilbyr mer enn 7800 betjente leiligheter og rom i alle de store skandinaviske byene, og innlosjerer over 100.000 reisende hvert år. Til nå har vi 45 leiligheter i Bergensregionen, og tallet øker raskt, forteller hun.

Sterk, finsk merkevare
Forenom ble etablert i Finland for over 20 år siden, og kom til Bergen i 2018. Selskapet har 25 lokale kontorer med mer enn 450 ansatte, hadde en omsetning i 2019 på ca 1,2 milliarder kroner og er i dag den ledende boligtjenesteleverandøren i Nord-Europa. Størrelsen gjør at de enkelt kan tilby bosted i Bergen for virksomheter i hele Norden, samtidig som de kan hjelpe Bergensvirksomheter med ansattbosted i hele Norden.

- Våre tjenester skal være bekymringsløse både for den reisende og virksomhetene som leier. Vi tar oss av alt det praktiske – kontrakter med leietaker og utleier, strøm, møbler, internett, vasking, vaktmester – og vi skreddersyr boløsning ut fra kundens behov og ønsker, forteller hun.

Forenom skal ekspandere i Bergensregionen, og har planer om å ansette flere her.

- Våre tjenester gir ringvirkninger for annet lokalt næringsliv som vaskebyrå, vaskeri og vaktmestertjenester. Vi har et stort og etablert selskap i ryggen. Forenom er en svært sterk merkevare i Finland, og skal bli det også her, forteller hun.

Utforsk mulighetene
Ønsker du og din virksomhet mer informasjon om Forenoms tjenester og det de kan skreddersy av bosted i Norden? Se www.forenom.com/nb eller kontakt Anne Katrine Gallo på epost anne.gallo@forenom.com eller tlf. 994 93 144.


Besøk vår hjemmeside for mer informasjon www.forenom.no