Forenom

19.05.2022

Forenom er Nordens største leverandør av betjente leiligheter. Vi har kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark og har ca. 8500 fullt møblerte og utstyrte leiligheter som vi leier ut til våre kunder på både korttid- og langtidsleie.

Målet vårt er å gjøre oppholdet enkelt slik at en kan føle seg som hjemme. Vi kombinerer bekvemmelige hotelltjenester med komforten og friheten som en leilighet leverer.
Vi har i dag 800-900 innflytningsklare leiligheter i Oslo, Trondheim, Drammen og Bergen, i tillegg til hus og leiligheter vi tar inn ellers i landet for prosjekter.

Dette er en kostnadseffektiv og hjemmekoselig innkvarteringsløsning i forhold til hotell, og trygt og lettvint alternativ til å leie fra privatmarkedet. Vi har leiligheter i ulike prisklasser og disse er fullt møblerte og utstyrte. Strøm, internett og sluttvask er alltid inkludert. Hos oss betaler du bare for tjenesten du virkelig trenger. Jo lenger du bor, jo billigere blir prisen per natt.

For deg som er på utkikk etter møblerte leiligheter for kort eller langtidsleie i Bergen kan Forenom tilby flere fine leiligheter rundt omkring i byen.

Besøk vår hjemmeside for mer informasjon www.forenom.no