Asistobe

30.05.2022

Asistobes mål er å gjøre det mulig for små til mellomstore byer, uten økonomiske muskler til å investere i datavitenskap, å få tilgang til en plattform med avanserte AI/ML-algoritmer.

Siden passasjerbevegelse er en sentral offentlig oppgave, er kollektivnettet en kritisk komponent for effektiviteten til en by. Vi vet alle at det er store ineffektiviteter i offentlige transportnettverk i byer over hele verden. Asistobe gir byer mulighet til å få mest mulig ut av sine investeringer i offentlig transport.

Ressursene er begrenset når du planlegger eller driver et offentlig transportnettverk. For å virkelig maksimere ytelsen til ressursene dine, er det avgjørende at nettverksdesignet er optimalisert for driftskostnader, inntekter fra billetter og reiseopplevelse for passasjerene.


Å designe, forbedre og optimalisere et offentlig transportnettverk er en vanvittig kompleks oppgave. I det minste hvis du er forpliktet til å transportere så mange mennesker som mulig, ved å bruke et begrenset ressursgrunnlag. Asistobes verktøy gir deg AI-basert funksjonalitet som hjelper deg med å ta de riktige avgjørelsene for byen din.

Les mer om Asistobe på deres nettside