Sekkingstad AS

13.04.2022

Sekkingstad AS er en familiebedrift med lang historie og sterke røtter innen produksjon, salg og markedsføring av sjømat.

Innovasjon, satsingsvilje og kompetanse er nøkkelord i Sekkingstad sin historie, og har gjort selskapet til en ledende kvalitetsleverandør av norsk laks og ørret i markedet. Satsing på effektiv logistikk, sertifisering, fleksible produksjonslinjer og selgerens nærhet til produksjonen gjør at våre kunder får det produktet de forventer.

Vår høye kvalitet og internasjonale markedsposisjon er et resultat av generasjoners hardt arbeid, stå-på-vilje og innovasjonsevne i familien Sekkingstad. 

Egen fabrikk samlokalisert med salgskontor betyr hurtig og effektiv kommunikasjon, bedre kvalitetskontroll og større fleksibilitet. Sekkingstad er kjent som lakseleverandøren med høy grad av spesialproduksjon og kundetilpasning.Det har gitt oss en unik posisjon i markedet.

Les mer om Sekkingstad på deres nettside