Prospera

11.04.2022

Prospera er et profesjonelt nettverk av flere hundre konsulenter som på fritiden gjør pro-bono prosjekter.

Vi løser forretningskritiske utfordringer for ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører slik at de kan fokusere på det de er best på; løse samfunnsutfordringer. Prospera gjennomfører prosjekter innen forretningsutvikling, økonomi, organisasjonsutvikling, juss, tjenestedesign, PR, styrearbeid, kommunikasjon og HR.

Nå etableres Prospera avd. Vestland. Vår målsetting er å vise at Bergen ikke bare er Norges våteste storby, men også den varmeste. Vi skal nå utvide vårt fantastiske nettverk med frivillige konsulenter, og vi skal hjelpe enda flere ideelle organisasjoner.

Ta kontakt med Kjetil Sælen på mobil 410 03 500, om du vil være med på dette eventyret!


Les mer om Prospera på deres nettside