Netlife Bergen AS

12.04.2022

Netlife er et av Norges største rendyrkede miljøer innen brukeropplevelser, og arbeider med bruk av innsikt, analyse, design, skriving, koder, og innoverer digitale tjenester og produkter som fungerer for våre kunder.

Vi er omtalt som veteraner i bransjen med hele 20 års erfaring. Vi i Netlife Bergen AS hjelper kunder med å være relevante, jobber hele tiden for å bli stadig bedre og øke vår kompetanse. Slik skaper vi økt verdi for våre kunder og deres brukere. Vårt mål for jobben er at alle som arbeider med oss kommer ut av prosjektet med ny fagkunnskap og erfaring.

Har du et problem som må løses? Vi kan hjelpe deg. Vi skraper ikke i overflaten. Vi går til bunns sammen og kommer opp igjen med en felles plan. Slik forvandler vi problemet ditt til en verdensledende tjeneste. Vi er de beste i bransjen på å grave dypt i utfordringene, slik at vi finner de ekte problemene. Alle Netlifere du møter, har ett mål: Å forstå deg og stedet du jobber.

Netlife har kontor i Bergen og Oslo.

Les mer om Netlife Bergen AS på deres nettside.