Bergen Opplevelser

18.03.2022

Top The Fjords er en reiselivsaktør lokalisert i Bergen som med sine kreative evner designer unike opplevelser og turer i Fjord-Norge!

Er du i Bergen på firmatur? Eller kanskje du vil gjøre noe ekstra hyggelig sammen med dine nære og kjære? Det finnes mer å oppleve utenfor de 7 fjell enn du kanskje aner. Hva med en rolig skjærgårdstur mellom holmer og skjær? Privat båt transport til en av de fine restaurantene utenfor Bergen? Kanskje du til og med vil komme enda tettere på naturen, lage bål i fjæresteinene, lære å åpne østers og kokkelere sammen med en kokk? Hvis du vil gå på ski, kan du gjøre det også, selv midt på sommeren. Mulighetene er mange!

Norges kyst er lang og fjordene dype. Få andre steder i verden har en kyst som Norge der det har bodd folk gjennom ti tusen år. Det myldrer av lokal historie, kystkultur og første klasses lokaldyrket mat og drikke i flotte omgivelser.
Bli med på en opplevelsesfylt reise - et steinkast utenfor "Bryggen".

Les mer om Top The Fjords på deres nettside