Dfind Consulting AS

18.03.2022

Vi er engasjerte teknologer, rådgivere og designere som liker å løse utfordringer og skape verdi for våre kunder i offentlig- og privat sektor. Dfind Consulting har et erfarent konsulentmiljø, som også videreutvikler de beste unge talentene.

Vi har også etablert Dfind Direction, som er en spissing av satsingen på ledende konsulenter innenfor rådgivning, prosjekt-/ produktledelse og arkitektur. Dette understøtter vår ambisjon om å ta mer ansvar og være en viktig sparringspartner for kunden. 

Vi jobber med brukeropplevelser (UX), systemutvikling og rådgivning. Vi bistår våre kunder uavhengig av plattform- og teknologivalg. Dfind Consulting fokuserer på moderne systemutvikling og oppdaterer oss kontinuerlig på teknologi og metode. Dfind Consulting kan levere komplette utviklingsteam som skaleres etter behov.

Gjennom gode utviklingsprosesser, brukersentrert design og bærekraftig teknologi forenkler og forbedrer vi hverdagen til både bedrifter og privatpersoner.

Våre konsulenter har lang erfaring med å håndtere utfordringer og lage løsninger som er enkle å bruke uansett forutsetninger. 

Vi har kontorer i Drammen, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Oslo.


Les mer om Dfind Consulting på deres nettside