Daglig leder Hana Colakovic (t.v) og teknisk leder Michelle Sæther i Link Utvikling.
Daglig leder Hana Colakovic (t.v) og teknisk leder Michelle Sæther i Link Utvikling.

Link Utvikling AS

23.02.2022

Med to kvinner i spissen og et kompetent team er Link Utvikling en strategisk ‍partner innen utvikling
av digitale tjenester og forretningsstrategi.

Link er et utviklerselskap som tilbyr app- og webløsninger, kreativt design og forretningsutvikling skreddersydd ditt behov. Vi tar hånd om alt fra planlegging og strategi - til design og utvikling - til drift.

Link jobber i et tverrfaglig knutepunkt mellom innovasjon, kreativ prosjektledelse og teknologi. Teamet er satt sammen av mastergradskompetanse innen innovasjon og forretningsutvikling, og 13 års erfaring med brukerdrevet utvikling. Og med oss har vi et bredt nettverk av forretningsutviklere, designere, utviklingskompetanse, og kreative ledere.

Les mer om Link Utvikling på deres nettside