Alpaca World AS

08.10.2021

Intipakucha, omfavnet av naturlige fibre.

Vi er et merke som fokuserer på et viktig prinsipp, nemlig “å leve i balanse med naturen”. Intipakucha kommer fra inkaspråket: Quechua. Inti betyr liv, beskyttelse, ly og sol. Pakucha er alpakkaen, unik, med sin luksusull. 

Bak dette merket står Lelian Dam-Rimarachin, lidenskapelig og med store entusiasme som ønsker å skape noe annerledes med naturressursene og plantebaserte fargestoffer.

Lelian mener at hver person er en del av naturen og har unike talenter som vi kan bruke i denne verden. Hun er overbevist om at det å være lykkelig og finne overflod ikke handler om å eie mer. Det handler om ubetinget kjærlighet til hverandre og rundt oss. 


Kontakt for mer informasjon:

Alpaca World AS

Krohnåsvegen 56, 5239 Rådal

lelian@alpacaworld.no

+47 94987665