Informativ Skilt & Dekor AS

19.08.2021

Informativ Skilt & Dekor AS ble grunnlagt i 1990 og har fokus på kundens synlighet. 

Vi er et unikt sammensatt team av i dag tolv personer som er spesialisert på å gjøre kundene våre godt synlige. Vi er en totalleverandør av skilt og foliedekor i Bergen. Vi leverer skilt, dekor og design i de aller fleste former og med de aller fleste typer folie og effekter. Det være seg for interiør- og eksteriør-fasader, foliedekor til farkost og kjøretøy, de fleste typer merking både til lands og til vanns. Vi leverer også skilting og merking til eksteriør og interiør av nybygg/bygg i henhold til vedtektene innenfor TEK10/TEK17/Universell Utforming.

Profil- og arbeidsklær
Vi forhandler arbeidsklær og gaveartikler av kjente merkevarer – med eller uten påtrykk av ditt firma sin logo. Vi er medlem av Gosh-kjeden, medlemsskapet sikrer deg de beste produktene som kan leveres i «profilverden». Samarbeidet i Gosh-kjeden sikrer oss de beste innkjøpsbetingelser som du som kunde kan nyte godt av.

Produksjon
Vi har moderne produksjonsutstyr for folie og skiltproduksjon. Våre gode innkjøpsavtaler fra våre materialleverandører, betyr høy kvalitet og gunstige priser. Alle våre underleverandører er kvalitetssjekket av oss.
Vi samarbeider også tett med en rekke trykkeri og andre reklamebyrå, både lokalt i Bergen og nasjonalt.

2021: Miljøfyrtårn
ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert
Medlem av: Fespa Norway, Skiltgruppen