CS Interior Design AS

19.08.2021

CS Interiørdesign er grunnlagt av Cecilie Fasmer Stang med kontor i Bergen og Oslo. Vi har lang erfaring innen interiørdesign og prosjektledelse, og utfører prosjekter i inn og utland.

Totalkonsept fra start til slutt - alt fra mindre oppussingsprosjekter til restaurering av historiske bygg , rehabilitering og nybygg. Et prosjekt har ulike faser, og omfanget avgjøres av prosjektets kompleksitet. Vi legger opp til optimale prosesser tilpasset hvert enkelt prosjekt, og ivaretar fremdrift og budsjett.

Med dyktige interiørarkitekter og designere på laget sørges det for totalitet og kvalitet i alle ledd. Vi er opptatt av tverrfaglig samarbeid og jobber med de beste arkitektene, entreprenørene, lysdesignerene og konsulentene.

www.csdesign.no
www.instagram.com/ceciliestangdesign