Söderberg & Partners

16.06.2021

Söderberg & Partners er i kraftig vekst og har i løpet av de siste månedene blitt en betydelig aktør i Norges raskest voksende finansby.
 
- Vi ønsker å ha en solid posisjon med nærhet til beslutningstakere og næringslivet på Vestlandet, sier daglig leder Svein Erik Sommer i Söderberg & Partners Bergen

Strategiske oppkjøp
Selskapet, som driver med rådgivning og megling innen forsikring, etablerte seg i Bergen i oktober i fjor. Vel et halvt år senere har de mer enn doblet antall ansatte fra åtte til 17.
- Vi skal vokse mer, sier Sommer. Nylig kjøpte de 51 % av aksjene i R2 Forsikringsmegling og Gagne Forsikringsmegling. Sammen med oppkjøpet av Gabler Insurance Broker i fjor høst, er selskapet blitt en stor aktør i finansbyen Bergen.
- Oppkjøpene er et viktig steg i Söderberg & Partners' vekststrategi, sier Sommer.

Digitale løsninger
I tillegg til en offensiv vekststrategi gjennom oppkjøp satser selskapet mye på digitalisering.
- Vi har som mål å ligge fremst når det gjelder å levere digitale løsninger til kundene og har kommet ganske langt i å tenke ut nye måter å jobbe på. Vi brukte 40 millioner i fjor og skal bruke tilsvarende i år for å tilby enda bedre digitale løsninger og analyser som gjør at kundene våre kan ha enda bedre beslutningsgrunnlag når de bestemmer seg for noe i framtiden, sier Sommer og forteller at selskapet har en egen robot som heter Sødde.

Les mer om Söderberg & Partners her