Kompetansedeling - FOLK

17.03.2021

Hos Kompetansedeling – FOLK i Bergen er det mye kompetanse, høyt under taket og stor arbeidsglede. Vi er et litt annerledes konsulentselskap med 9 engasjerte medarbeidere.

Vi har bred erfaring innen HR, økonomistyring, ledelse, regnskapstjenester og digitalisering. I vårt arbeidsfellesskap deler vi kompetanse og støtter hverandre. Styrken ved et lite og effektivt team kommer kunden til gode.

Forretningsmodellen er lave driftskostnader, fleksibilitet og dyktige ansatte som er genuint opptatt av å bygge opp virksomhetene vi er en del av.

Hos Kompetansedeling – FOLK i Bergen er det mye kompetanse, høyt under taket og stor arbeidsglede. Enten du er et lite, nyoppstartet selskap eller en veletablert bedrift, så er vi like interessert i deg som kunde. Vi er opptatt av å ha det kjekt på jobb, og vi trives aller best når vi får dele vår kompetanse innen økonomi, administrasjon, regnskap og HR.

Les mer om oss på vår nettside