EGGS Design

26.03.2021

EGGS Design er et uavhengig design- og innovasjonsbyrå som hjelper kunder med å skape nye produkter, tjenester og forretningsområder. Vi jobber på tvers av sektorer, men med et sterkt fokus på hav og helse hvor vi har betydelig erfaring.

EGGS Design består av 115 fagfolk fra 25 land som samarbeider i et tverrfaglig, internasjonalt økosystem av designere og teknologer. Vi holder til i Skandinavia, med kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og København.

Ved å jobbe helhetlig og ved å bruke designmetodikk, sørger vi for at brukerinnsikt går godt sammen med teknologi, merkevare og forretning. Slik genererer vi menneskesentrerte løsninger. Vi brenner for å skape innovasjoner som bidrar til en bærekraftig fremtid, hvor både økonomi, miljø og samfunn er vinnere. Vi tar sikte på å designe enkle lønsinger i en stadig mer kompleks verden. Derfor slår vi oss sammen med likesinnede kunder som har mot til å gjøre en forskjell.

Les mer om EGGS Design her