Fjordkraft-mor med nytt navn fra april

07.06.2022

Det børsnoterte konsernet Fjordkraft Holding ASA, som omfatter flere selskaper, endret på generalforsamlingen 26. april 2022 navn til Elmera Group ASA.

Det understrekes at det ikke er strømleverandøren Fjordkraft AS som har endret navn.

Konsernet har utviklet seg til å bestå av flere selskaper med ulike virksomhetsområder innenfor tjenestesalg til energibransjen, software-selskap og totalt fire strømleverandører – herav én i Sverige og Finland. Vi ønsker å fortsette denne utviklingen i virksomheten og selskapsporteføljen. Dagens navn på holdingselskapet reflekterer ikke bredden godt nok. Det tar heller ikke høyde for at en stor del av konsernets kunder er i andre merkevarer og selskaper enn Fjordkraft-merkevaren - og at mange av konsernets ansatte jobber for andre merkevarer og selskap. Dessuten skjer det ofte en sammenblanding med strømleverandøren,


På norsk spiller navnet på at vi driver med el og mere til. Det er enkelt å uttale og fungerer på engelsk.

Navnene på henholdsvis Fjordkraft Nordic AS og Fjordkraft Industrial Ownership AS er også endret i forbindelse med disse selskapenes generalforsamlinger, til Elmera Nordic AS og Elmera Industrial Ownership AS.