Byen & Laget

10.02.2022

Hva hadde Bergen vært uten Brann? Og kan vi tenke oss et Brann uten Bergen? Få med deg utstillingen på Bryggens Museum fra 11. februar 2022.

Byen er Bergen og laget er Brann, heter det i sangen. Men hva er det egentlig med Brann, og hvem er nå disse bergenserne? Og hva har de vært for hverandre?

Les mer og bestill billetter her

Med utgangspunkt i fem øyeblikk i Branns historie ser vi på forholdet mellom byen og laget. Underveis har vi latt oss inspirere av Branns egen klassiker: Byen é Bergen og laget é Brann, stedet e stadion og syng alle mann er rammen for vår utforskning av de utvalgte øyeblikkene.

Dette er ingen komplett historie, verken om Brann eller Bergen. Men ved å stoppe opp ved noen utvalgte øyeblikk tror vi at vi kan komme på sporet av noe særegne ved både byen og laget – og måten de henger sammen på. I tillegg tar vi et også sveip igjennom byen og lagets historie fra stiftelsen og frem til i dag, gjennom oppturer og nedturer.

Åpningstider
Mandag-onsdag 11.00 – 14.00
Torsdag-fredag 14.00 – 20.00
Lørdag-søndag 11.00 – 17.00