Gjengen i Ado Arena gleder seg til å ønske publikum velkommen tilbake til anlegget snart. Lise Heggøy, ass. Leder kurs og utd. Jan-Erik Johannessen, Leder for teknisk. Håkon A E Johansen adm. Dir, Morten Urdal, leder for drift, marked og salg, Marita Lund-Fridell, leder for kurs, utdanning og resepsjon. Niklas G. Hodneland, leder for HR, Økonomi og prosjekter.
Gjengen i Ado Arena gleder seg til å ønske publikum velkommen tilbake til anlegget snart. Lise Heggøy, ass. Leder kurs og utd. Jan-Erik Johannessen, Leder for teknisk. Håkon A E Johansen adm. Dir, Morten Urdal, leder for drift, marked og salg, Marita Lund-Fridell, leder for kurs, utdanning og resepsjon. Niklas G. Hodneland, leder for HR, Økonomi og prosjekter.

Gleder seg til gjenåpning!

13.01.2022

Etter nesten to år med hjemmekontor er det mange som leter etter aktiviteter for sine ansatte. På Ado Arena skreddersyr de bedriftsavtaler for store og små virksomheter. - Fysisk aktivitet gir enorm helsegevinst, og basseng er en trygg og god arena i forhold til smitte. Virus overlever ikke i klorvann, forteller administrerende direktør i Ado Arena, Håkon A. Egeberg Johansen.

Norges største
- Vi har 400.000 besøkende årlig, noe som gjør oss til en av byens mest besøkte attraksjoner, forteller Johansen. I entréen finner vi pokaler, gull og diplomer fra Aleksander Dale Oen, og i svømmehallen henger ytterligere sportstroféer til inspirasjon for unge svømmespirer.

Svømmeanlegget, som er landets største, holder olympisk standard og har et av Europas mest avanserte fasiliteter for stuping. I en enorm teknisk hall, blant sand- og kullfiltre renses og byttes enorme mengder vann, samt egen produksjon av klor ved hjelp av elektrolyse.

Stillesitting
- Vi opplever at mange bedrifter forteller om ansatte som ønsker en møteplass i kollegiet. Når dette kan kombineres med fysisk aktivitet er det på alle måter helsefremmende, opplyser Johansen.

Mange ansatte, bydels- og videregående skoler benytter seg av svømmetilbud i hverdagen, og på morgenen og ettermiddagen er det rushtid. - Midt på dagen er ofte roligere, forteller Johansen.

- Når vi er i kontakt med bedrifter har de forskjellige behov, vi kan tilby alle former for kurs og aktiviteter i vannet med instruktør. Alt fra undervannsrugby til vinterbading på Nordnes sjøbad og yoga, det er uendelig med muligheter.

- En kan også til en hver tid sjekke temperaturene i alle våre basseng, til og med temperaturen i Byfjorden på Nordnes sjøbad. Det er et digitalt verktøy vi har utviklet selv og det ligger tilgjengelig for alle på nettsidene våre, sier Håkon Johansen.

Ado Arena er nytt medlem i Bergen Næringsråd og vi ser frem til å samarbeide med dem.