Fra venstre: digital markedsfører Jeanette Rong, innholdsprodusent Janne Rosenberg og markedssjef Gro Hjartholm ønsker nye kunder velkommen
Fra venstre: digital markedsfører Jeanette Rong, innholdsprodusent Janne Rosenberg og markedssjef Gro Hjartholm ønsker nye kunder velkommen

Markedssjefene er på plass i Bergen!

15.09.2021

Det nærmer seg nå ett år siden Markedssjefene etablerte seg i Bergen og vi har virkelig fått vind i seilene. Med sterk kompetanse og et allsidig team bestående av markedssjef Gro Hjartholm, digital markedsfører Jeanette Rong og innholdsprodusent Janne Vibeke Rosenberg har vi tatt tak i både store og små utfordringer hos både lokale og nasjonale kunder.

Vi mener oppriktig at vi har en misjon i Bergen: Å hjelpe lokale selskaper til å lykkes med businessen gjennom god markedsføring og gode strategier – helt uten å ansette. Og vi er både ydmyke og takknemlige for at Bergen har tatt oss så godt i mot. i gleder oss til å få fortsette arbeidet med å hjelpe lokale bedrifter på å bli enda bedre på markedsføring!

Stor interesse for samarbeid
Avdelingen har siden oppstart i Bergen jobbet med å introdusere marketing for hire til selskaper i Bergen, og kan nå skilte med spennende kundeoppdrag for både lokale og
nasjonale selskaper innen både B2B og B2C. Sist inn på kundelisten er lokale VilVite, der Gro bidrar på markeds- og kommunikasjonsavdelingen og Jeanette med digitale kampanjer. Vi har også bistått Tekslo Seafood med SEO-oppgaver og gitt rådgiving til 7Analytics.
Videre bistår teamet i Bergen energi- og teknologiselskapet Sodvin med innholds- og mediestrategi, digital markedsføring og lansering av nytt produkt. Vi har kundeoppdrag hos bedriften Sem & Stenersen Prokom som i vår lanserte appen “Kommune- Kari”, en spin-off av den allerede eksisterende chatboten deres. Jeanette bistår også med innhold til Abilator og Riks-TV. Nå står flere kundeoppdrag på trappene og interessen fra lokale selskaper er over all forventning.

Attraktiv arbeidsplass
I tillegg til å jobbe med lokale og regionale kunder har det vært viktig å rekruttere flere dyktige markedsførere, slik at vi kan bistå med et skikkelig superteam i våre kontorer på Spaces Vaskerelven. Vi har flere spennende prosesser på gang, og mottar stadig søknader fra ivrige vestlendinger som vil bli en del av oss.

Gode samarbeidspartnere
Vi er også overveldet over den varme velkomsten lokale byråer har vist oss. Som kundenes markedsavdeling, samarbeider vi ofte med byråer om reklame- og digitale kampanjer. Det er spennende dialoger på gang, og vi kan garantere at vi får på plass samarbeid som kommer kundene til gode.
Nå gleder vi oss til fortsettelsen!

Les mer på Markedssjefenes nettside