Kunnskap gir muligheter

30.09.2021

I samarbeid med Direktoratet for høyere utdanning tilbyr Handelshøyskolen BI nå gratis nettbaserte kurs innen bærekraft til ansatte i reiseliv- og handelsnæringen.

BI tilbyr seks frittstående kurs i to ulike kursserier:

Kursserie Bærekraft som konkurransefortrinn:

  • Bærekraft som forretningsmodell og konkurransekraft - 100 plasser

  • Bærekraftige strategier og Innovasjoner - 100 plasser

  • Grønn markedsføring og kommunikasjon - 100 plasser


Kursserie Digital forretningsforståelse:

  • Digital forretningsstrategi - 50 plasser

  • Den Digitale Transformasjonen - 50 plasser

  • Digital kommunikasjon og sosiale nettverk - 50 plasser

 

Undervisningen foregår online og består av webinarer og andre digitale læringselementer. Hvert kurs har en varighet på totalt 3 uker, med nettforelesninger på oppsatte tider.

Alle kurstilbudene er valgt ut fra en kursserie med tre kurs innen samme tema. Hver for seg gir ikke de enkeltstående kursene studiepoeng og det er ingen opptakskrav eller eksamen.
Dersom du ønsker å ta eksamen og få 7,5 studiepoeng, må du melde deg på alle tre kurs fra samme kursserie og deretter søke om opptak på eksamen. Neste eksamen for disse kursene er våren 2022 og muligheten for å søke om opptak åpner i februar 2022. Husk at du må oppfylle opptakskravene for å ta eksamen på BI. 
Fordelen ved å gjennomføre eksamen, er at kurset kan bygge videre på en Bachelor eller Mastergrad på deltid. I disse gradene på BI, kan man også få godkjent studiepoeng fra andre høyskoler og Universitet, og på den måten kan mange være nærmere en grad enn man tror.

Les mer om hvert kurs og meld deg på. Se ulike påmeldingsfrister på kursene - og merk at det er førstemann til mølla!