Kunstutstilling: Straff skader

25.08.2021

Velkommen til utstillingen Straff skader fra tirsdag 31. august til lørdag 4. september i Grieghallen i Bergen.

Hvert bilde forteller en historie om ungdom og rus basert på ekte hendelser, og er tatt av fotograf Pernille Sandberg. Bildene ble tidligere vist på Shoot Gallery i Oslo og på Regjeringens pressekonferanse der rusreformen ble presentert.

I dag er fotografiene for mange blitt et symbol på behovet for en rusreform i Norge. Det er et begrenset opplag av ti på to størrelser, og overskuddet går til arbeidet med å få til en menneskelig og livsendrende rusreform. Initiativet til å få utstillingen til Bergen kommer fra Trude Vaaga, som eier og driver Tendens (ConseptNORD AS). Ferd AS låner ut sin eksklusive samling for at bildene skal kunne vises frem og selges i Bergen.


For mer informasjon:

Rusreformen, kampanjen og bildene: Straffskader.no
Trude Vaaga og Tendens: https://www.tendensmesseogmagasin.com/fotokunst2021

Johan H. Andresen om utstillingen på E24.no