Bravida åpnet GreenHub Bergen

30.04.2021

Bravida utvider konseptet om leveranse av bærekraftige servicetjenester og små prosjekter innen alle tekniske disipliner. - GreenHub er et utrolig flott tiltak fordi det vil bidra til at Bergen når sine klimamål. Det gjør at jeg heier på dere, sa en fornøyd ordfører Marte Mjøs Persen under åpningen. 

Pressemelding
GreenHub i Bergen ble offisielt åpnet i dag, tirsdag 13. april 2021. Medarbeiderne på GreenHub fikk møte Bergens ordfører, Marte Mjøs Persen, på Teams under åpningen.

Som vår første GreenHub i Oslo, vil vi også fra Teatergaten i Bergen sentrum levere servicetjenester og små prosjekter fra alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. GreenHubs medarbeidere vil bruke elektriske sparkesykler og lastesykler for å redusere oppdragstid, kostnader og utslipp.
– GreenHub i Bergen svarer på mange deler av Bergen kommunes «Grønn strategi», som har mål om fossilfri by innen 2030 med fokus på bruk av sykkel, elektrisk transport, nullutslippssoner i Bergen sentrum og energieffektivisering av bygg, sier Gisle Kvamme, regiondirektør for Region Vestland i Bravida Norge.

– Gode, smarte og miljøvennlige løsninger i byer vil være nøkkelen for å nå klimamålene våre, og målet om fossilfri by vil vi nå dersom kommunen, næringslivet og kunder jobber sammen. Bravidas GreenHub setter et godt eksempel her og viser at det er mulig å tenke miljøvennlig og grønt samtidig som dere gir kunder et bedre tilbud, sa Bergens ordfører Marte Mjøs Persen under åpningen.

Les mer om Greenhub og åpningsdagen her