PUSHER: Vi vil fortsette å utfordre oss selv og andre, skyve grenser og streve for å være i forkant, sier Linn Magnussen Lillefosse i Adecco.
PUSHER: Vi vil fortsette å utfordre oss selv og andre, skyve grenser og streve for å være i forkant, sier Linn Magnussen Lillefosse i Adecco.

Styres av bærekraftsmålene

22.03.2021
- Vårt oppdrag er å få framtiden til å fungere for alle. For at vi skal lykkes med det, har vi valgt oss ut fire strategiske bærekraftsmål som gjennomsyrer alt vi gjør, sier Linn Magnussen Lillefosse som er Head of Construction & Industry i Adecco.

Hvis du tilfeldigvis møter Linn på bybanen en dag, eller et annet sted, er ordet «bærekraft» en perfekt start på en god samtale. Da bobler hun over. Bærekraft er nemlig mer enn bare et ord for Linn. Det handler om jobben hennes.

Må levere
- Det er lenge siden bærekraft var «hyggelig å ha» for Adecco. Nå er det noe vi MÅ ha for å være en troverdig samarbeidspartner innen bemanning og rekruttering. Alle forventer det; kunder, kandidater, investorer, tilknyttede selskaper, ansatte og publikum. Hvis vi ikke leverer på bærekraft, mister vi ikke bare oss selv, men også posisjonen vi har i markedet, understreker Linn. For Adecco er det ikke bare tilstrekkelig å oppfylle forventninger og gjennomføre gode kompetanseprogrammer.
- Vi ønsker også å være en driver i forkant av bærekraftig virksomhet. Dette betyr å ha en klar forståelse av selskapet vi ønsker å være, ikke bare i dag, men like mye om fem eller ti år.

Strategiske mål
Arbeidet med å implementere bærekraft i det verdensomspennende selskapet startet for fullt for noen år siden. Gjennom en grundig analyse bekreftet Adecco de utfordringene som var mest synlig og viktig for arbeidet og selskapets interessenter. Fire bærekraftsmål ble valgt ut: God utdanning (mål 4), Likestilling mellom kjønnene (mål 5), Anstendig arbeid og økonomisk vekst (mål 8) og Mindre ulikhet (mål 10).
- For oss er bærekraft et strategisk valg om hvordan vi driver vår virksomhet og genererer fortjeneste. Gjennom målene skal vi oppnå vårt overordnede oppdrag: Å få framtiden til å fungere for alle.

Rekordstor interesse
Linn forteller at de også har endret og oppdatert noen av sine globale programmer som følge av fokuset på bærekraft. Dette har resultert i økende interesse og engasjement. Et eksempel på dette er programmet «Konsernsjefen».
- Dette er den råeste sommerjobben en student kan få! Studenten får prøvd seg som konsernsjef i en bedrift i en måned. Målet med programmet er å oppdage ledertalenter. Det gjennomføres i hele 46 land og fikk rekordstor oppslutning i fjor med mer enn 204.000 kandidater! Vi jobber nå med å finne flere samarbeidspartnere globalt for å kunne tilby flere muligheter for unge mennesker.

Pusher seg selv
Selv om Adecco lykkes med mye, er selskapet i stadig utvikling.
- Vi er strategisk posisjonert for å fremme potensial, legge til rette for tilgang til arbeid og arbeidere, og dermed muliggjøre velvære, levebrød og sikkerhet. Vi vil fortsette å utfordre oss selv og andre, skyve grenser og streve for å være i forkant av å levere en bedre framtid for alle. Vi oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Dette oppnår vi KUN sammen! sier Linn og avslutter med følgende oppfordring: «Embracing the sustainability at the heart of our work!»

Les mer om vår hovedsamarbeidspartner Adecco