NISSENE I CONRAD MOHRS VEG: Fra venstre: Øistein Jensen (bærekraftsdirektør), Kristian Mørch (adm.dir), Harald Fotland (operasjonsdirektør) og Terje Iversen (finansdirektør).
NISSENE I CONRAD MOHRS VEG: Fra venstre: Øistein Jensen (bærekraftsdirektør), Kristian Mørch (adm.dir), Harald Fotland (operasjonsdirektør) og Terje Iversen (finansdirektør).

Odfjell SEs "Christmas drive-thru"

14.12.2020

Odfjell SE arrangerte forrige uke en "Christmas drive-thru" for sine ansatte ved kontoret i Bergen. I "drive thru-luken" stod toppledelsen klar for å dele ut gaver og en ekstra velsmakende julepakke til alle.

Julepakken var levert fra Damsgård restaurant ved Christopher Haatuft, basert på råvarer fra lokale produsenter. Maten i pakken kunne tilberedes enkelt av alle, for en restaurantopplevelse hjemme på kjøkkenet sammen med sine nærmeste.

Odfjell har 200 ansatte i Bergen, så det ble mange kilo mat og flere gode timer med utdeling ved kontoret i Conrad Mohrs veg.

- Dette er et år der vi, som så mange andre, har jobbet hjemmefra og avlyst sosiale arrangement for å bidra til smittevernet. Sammen med andre initiativ ønsket vi med denne utdelingen å si en ekstra takk til våre kolleger i et annerledes år som har krevd mye av alle – samtidig som vi støtter lokale bedrifter som har det ekstra tøft om dagen.

- Med en "drive-thru" fikk vi også en gylden mulighet til å få ønsket alle en god jul ansikt til ansikt og takke for året som har gått, om enn på avstand, sa adm. direktør Kristian Mørch etter endt utdeling. 

DRIVE-THRU OG GOD STEMNING: Alessio Contran (Technical Superintendent) fikk sin julepakke av adm. direktør Kristian Mørch og bærekraftsdirektør Øistein Jensen (t.h)

DRIVE-THRU OG GOD STEMNING: Alessio Contran (Technical Superintendent) fikk sin julepakke av adm. direktør Kristian Mørch og bærekraftsdirektør Øistein Jensen (t.h)