Nytt medlem: ALT HEIS AS

01.12.2020

ALT HEIS har et bredt spekter av fleksible heisløsninger og kan levere alle typer heiser til alle typer bygninger. Alt fra enkle standardheiser til helt tilpassede heiser som er utviklet etter behov.

Enten du vet hvilken type heis du trenger eller ikke, kan Alt Heis hjelpe deg hele veien fra idé til installasjon. Vi bruker bare leverandører som oppfyller de samme høye standardene som vi pålegger oss selv. Leverandørene vi jobber med leverer ikke bare standardheiser, men har også systemer for å tilpasse heisene til kundens spesifikke behov, fra små matheiser til bilheiser.

ALT HEIS AS har lang erfaring med å jobbe med nyinstallasjoner av heiser. Siden januar 1973 har familien Knutsen levert over 3000 komplette nye heiser til prosjekter i Bergen, Oslo, Geilo, Hemsedal og hele Vestlandet og Østlandet. Vi er et moderne heisselskap med solid erfaring innen nye installasjoner, ombygging, reparasjoner, service og vedlikehold. Vi har modernisert flere tusen heiser og vedlikeholdt mange tusen heiser i serviceavtaler.

 

Komplette løsninger
ALT HEIS AS skal være en foretrukket totalleverandør innen heis.

  • Komplett nye heiser.

  • Service og vedlikehold alle heistyper og fabrikat.

  • Reparasjoner

  • Utbedring offentlige krav.

  • Modernisering og ombygging alle typer heiser.

  • Døgnvaktsentral akuttoppdrag 24/7 med godkjent Alarm mottak.

  • Rulletrapper og Rullebånd fortau.

Lokalt forankret
Vi skal til enhver tid ha lokale ungdommer i arbeid som lærlinger i heismontørfaget etter vår egen opplæringsplan som godkjent opplæringsbedrift i heismontørfaget. Med sterk fokus på å hele tiden overføre kunnskap fra erfarne fagarbeidere til yngre generasjon som kan føre kunnskapen videre. Det er ofte de lokale forankret bedriftene som støtter og samarbeider med organisasjoner lokalt i nærmiljøet. Vi støtter idrettslag for barn og ungdom, og vi støtter organisasjoner som jobber for trygge oppvekstvillkår for barn og ungdom i ditt nærmiljø.