Bli morgendagens leder!

03.12.2020

Ønsker du å ta et nytt steg i karrieren din og samtidig bidra til å dra verden i en mer bærekraftig retning? Høyskolen Kristiania og Future Leaders Global tilbyr et nytt masterstudium i praktisk lederskap!

Morgendagens ledere må kunne håndtere en kompleks virkelighet i kontinuerlig endring, og samtidig handle strategisk for en bærekraftig fremtid, både sosialt, økonomisk og miljømessig. Møt dyktige pedagoger og meritterte forskere med tung ledererfaring fra toppnivåer innen ulike organisasjoner, så vel som lederutvikling.

Masteren er tilrettelagt for å kunne gjennomføres parallelt med fulltidsjobb, og har fokus på praktisk gjennomføring. Det betyr at du vil jobbe med caser og problemstillinger fra der du jobber, og at du får et sted å reflektere over og arbeide konkret med både organisasjonens utvikling og egen ledelsesutøvelse.

MEDLEMSRABATT:
Medlemmer i Bergen Næringsråd kan oppnå rabatt hvis dere er flere som går sammen og søker. Ta i så fall kontakt med prosjektleder Henriette Wulff i Future Leaders Global: henriette.wulff@futureleadersglobal.com 

Oppstart: Januar 2021
Søknadsfrist: 15. desember 2020

Les mer om studiet her og hvordan du kan søke

Bli bedre kjent med Future Leaders Global