SUKSESS: Gjennom flere programmer synliggjør Deloitte den suksessen som norske bedrifter har. Eterni Gruppen fra Bergen er en av vinnerne av Best Managed Companies 2020. Foto: eterni.no
SUKSESS: Gjennom flere programmer synliggjør Deloitte den suksessen som norske bedrifter har. Eterni Gruppen fra Bergen er en av vinnerne av Best Managed Companies 2020. Foto: eterni.no

Til topps i Deloitte-kåringer

23.11.2020

To Bergensbedrifter har utmerket seg i to ulike nasjonale kåringer fra Deloitte i november. Eterni Gruppen er kåret som en av Best Managed Companies i Norge, mens Electric Friends er på topp-tre-listen av Technology Fast 50.

Kvalitetsstempel

Å bli kåret til Norges Best Managed Companies er et kvalitetsstempel som deles ut til private selskaper basert på kriterier som strategisk fokus, operasjonell struktur, selskapskultur og økonomisk utvikling. Sammen med Norges Handelshøyskole kåret Deloitte nylig årets tre vinnere: Eterni Gruppen, Aker BioMarine og Westcon Power & Automation.

Bemanningsløsninger

Eterni Gruppen fra Bergen leverer bemanningsløsninger til privat og offentlig sektor. Juryen mener at selskapet på en forbilledlig måte har klart å knytte sin overordnede styrende visjon ned til det som skaper dag til dag-atferd hos alle de ansatte.

Påmelding for 2021 er åpen

Best Managed Companies-programmet pågår for tiden i 25 land over hele verden, og påmeldingen for neste års kåring er allerede åpent. Interesserte kan melde seg på her. 

Kameraroboter

Deloittes Technology Fast 50 er en rangering av Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper, basert på omsetningsvekst gjennom de siste fire årene. I år gikk 3. plassen til Electric Friends fra Bergen. Selskapet tilbyr kameraroboter til TV-produksjon, og har blant annet TV 2 som en av sine kunder. Electric Friends ble etablert i 2013, og har i dag ni ansatte. De hadde en omsetning på 23,6 millioner i 2019.

Levedyktige

Technology Fast 50 er en anerkjennelse av de som har klart å vokse og skape levedyktige virksomheter over tid. Teknologisk utvikling og innovasjon er viktig for det norske samfunnet. Det finnes mange idérike gründere, og det norske næringslivet er nyskapende på en rekke områder, blant annet innen teknologi.
1. plassen i Technology Fast 50 gikk i år til Control Cutter.

Les mer om Fast 50 på Deloittes nettside