Vi lanserer Jefferson Wells og Experis blir et rendyrket IT-selskap
Vi lanserer Jefferson Wells og Experis blir et rendyrket IT-selskap

Lanserer Jefferson Wells og Experis blir et rendyrket IT-selskap

20.11.2020

I november lanserer vi Jefferson Wells som vil levere konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Samtidig transformeres Experis til et rendyrket IT-konsulentselskap.

Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister
Navnet er nytt, men vår historie strekker seg tilbake til 1973. Vårt mål er å bli den foretrukne partneren for virksomheter i privat og offentlig sektor ved å tiltrekke oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder.

Rendyrker spesialistkompetanse
- Med denne etableringen rendyrker og spisser vi vårt tilbud innen ledelse, økonomi og teknologi, sier administrerende direktør i Experis, Trygve Solem. Jefferson Wells er av og for spesialister. Med dette som utgangspunkt skal vi lage et sterkt fagmiljø, og tilby våre kunder de beste og mest fleksible løsningene.
Jefferson Wells vil ha en omsetning på ca. 400 millioner kroner og nærmere 300 ansatte. Med kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim leverer vi tjenester til hele landet. Jefferson Wells etableres i tillegg i Sverige, Storbritannia, Nederland, Italia og USA.

Experis blir et rent IT-konsulentselskap
Samtidig som vi etablerer Jefferson Wells, samles alle våre konsulenttjenester innen IT under Experis, som transformeres til et rent IT-konsulentselskap.

Experis har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Vår fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med våre velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer for både smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter.

Med mer enn 1 milliard i omsetning blir dette selskapet et ledende IT-konsulentmiljø i Norge. Experis har erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister.

Les mer her