Health Optimizing Bergen har en ny klinikk i vakre omgivelser på Paradis
Health Optimizing Bergen har en ny klinikk i vakre omgivelser på Paradis

Nytt medlem: Health Optimizing klinikken i Bergen

26.10.2020

I disse spesielle Covid-tider er det ekstra viktig å ta vare på helsen og sørge for at både immunforsvaret og andre essensielle faktorer i kroppen fungerer godt nok.

Health Optimizing klinikken bruker de nyeste og beste høyteknologiske metodene for å finne kombinasjonen av årsaker til våre klienters helseutfordringer. Vi har 33 revolusjonerende teknologier for å kartlegge hva som bør adresseres, skape potensiale for helbredelse, og stimulere kroppen til å gjøre sitt beste for å løse de aktuelle utfordringene og regulere alt på best mulig måte.

Grunnleggeren av den internasjonale klinikk-gruppen Health Optimizing, Thomas Aksnes, er en verdensautoritet innen teknologibasert medisin. Han er også en internasjonalt kjent foredragsholder, etter å ha vært hovedtaler på mer enn 100 internasjonale helsekonferanser. Det unike Health Optimizing klinikk-konseptet har hjulpet over 600.000 klienter på verdensbasis med å løse utfordringer og optimalisere helsen.

Health Optimizing Bergen har nylig utvidet med flere rom i nye, flotte lokaler over 3 etasjer i Rekstenbygget på Paradis.
For mer informasjon, se
https://www.healthoptimizing.com