INTUITIVT: TietoEVRY har sammen med Bergen Engines vunnet pris for et godt og intuitivt design som kundene er komfortable med å bruke.
INTUITIVT: TietoEVRY har sammen med Bergen Engines vunnet pris for et godt og intuitivt design som kundene er komfortable med å bruke.

Internasjonal designpris til TietoEVRY

07.10.2020

TietoEVRY har sammen med Bergen Engines vunnet design-prisen Red Dot. Selskapene får prisen for å ha utviklet en plattform som gjør store datamengder lett tilgjengelig.

Siden 1955 har Red Dot Awards vært et kjennetegn på god design. Gjennom et partnerskap med Bergen Engines har TietoEVRY nå vunnet den anerkjente prisen.

Sparer mye tid
Bergen Engines er et Rolls Royce-selskap som utvikler, produserer og vedlikeholder motorer til bruk i kraftverk og skip over hele verden. Deres nye online-plattform samler data fra en rekke sensorer og overfører dem inn i et enkelt verktøy. Her kan kunden overvåke utstyret i realtid, med tilgang til nøkkelinformasjon og råd på et mobilt dashbord utviklet av TietoEVRY.

- Nå får vi ut de samme resultatene på få sekunder som vi tidligere brukte dagevis på å få, sier Anders Paulsen, teknisk produktsjef EHM i Bergen Engines.

Ekte teamarbeid

Paulsen skryter over samarbeidet med TietoEVRY.
- Jo bedre vi kan forutse fremtidige vedlikeholdsbehov, jo færre disrupsjoner kommer kundene våre til å oppleve. Men for at dette virkelig skal fly, må vi ha et godt og intuitivt design som kundene våre er komfortable med å bruke. Gjennom samarbeidet med TietoEVRY har vi løst dette på en snedig måte, sier han. Teamleder Arnt-Henning Moberg på TietoEVRY sitt Bergenskontor er stolt over nyheten om en Red Dot-pris.
- Dette er en ekte team «effort», ikke bare mellom de forskjellige delene av TietoEVRY som har jobbet med leveransen, men også mellom oss og Bergen Engines, sier han.

Les mer på TietoEVRY sine nettsider