Karrieredagene 2020 blir "Drømmebedriften"

15.09.2020

Er du på jakt etter de beste hodene, men er litt rådløs på hvordan du skal få tak i de i disse tider? Med "Drømmebedriften" lanserer Springbrettet en virtuell og effektiv måte for bedrifter å komme i kontakt med studenter på.

Vanligvis arrangerer Springbrettet Karrieredagen i Grieghallen. I år har man tenkt helt nytt og digitalt, samt at man utvider arrangementet over flere dager. "Drømmebedriften" blir den sentrale møteplassen for bedrifter og studenter.

Hva er Drømmebedriften?
Drømmebedriften er et spill - ala en valgomat eller en personlighetstest - hvor studentene ledes til bedriften som passer dem best. Gjennom spillet gjøres digital deltakelse lett og lekent for studentene, noe man er avhengig av når man skal konkurrere med Instagram og Snapchat om studentenes oppmerksomhet. 

Når man har fått studentenes oppmerksomhet, kobles det på markedsføring av bedriftene og digital speeddating. Får studenten din bedrift som Drømmebedrift, vil studenten kunne melde seg på en 15-minutters digital speeddate, samt lære mer om selskapet gjennom markedsføring inne i Drømmebedriften-systemet.
Studentene har også mulighet til å bla seg videre og gjøre seg kjent med de andre bedriftene som er deltakere under Drømmebedriften/Karrieredagene 2020.

Her kan du se en presentasjon av "Drømmebedriften", og de prosessene som ligger inne for studentene.

Hva innebærer deltakelse for bedriftene?
Digitale speeddates på 15 minutter valgfri dag i uke 40 (28. sep - 02. okt) fra kl. 10:00 til 15:00. Springbrettet legger til rette for disse, og selskapet velger på forhånd ut hvilke studenter dere ønsker å snakke med på bakgrunn av påmeldinger som er blitt gjort gjennom Drømmebedriften.

Hvordan melder man seg på?
Send valgt dag til booking@springbrettet.org, med deres selskap, navn på kontaktperson, org.nummer og fakturaadresse.
Ved spørsmål, ta kontakt med Leder av Karrieredagene, Mathias Sagevik, på 47679936, ev. mathias.sagevik@springbrettet.org.

Kostnad for deltakelse?
15 000,- ex. MVA.
Tilbudspris nye bedrifter hos Springbrettet: 10 000,- ex. MVA.