I lokaler på Bryggen i Bergen finner du konsulentselskapet Astrea.
I lokaler på Bryggen i Bergen finner du konsulentselskapet Astrea.

Nytt medlem: Astrea AS

03.09.2020

Astrea AS er et mindre bergensbasert konsulentfirma, men som yter en kvalitetsmessig service på lik linje med de beste selskapene innen rekruttering. Blant rådgiverne i selskapet finner man nå Bente Hartvedt Ringstad, tidligere direktør ved DNS.  

Fra sine sentralt plasserte lokaler på Bryggen i Bergen yter de også rådgivning utover det som er vanlig i Norge. De har tett samhandling med kjente og dyktige konsulenter innen rekruttering av ledere over hele verden. Disse blir Astreas forlengede arm når de skal hjelpe norske klienter med å finne de beste lederne og spesialistene der ute. Slike prosjekter blir alltid nøye fulgt frem til fullføring.

Selskapet tilbyr tjenester innen:
• Styre- og lederrekruttering
• Karriererådgivning
• Strategi- og forretningsutvikling
• Midlertidig ledelse

Astrea har flere konsulenter med bred kompetanse og erfaring innen ulike bransjer, som gir merverdi til de bedriftene de arbeider sammen med.

De utfordringene mange bedrifter står overfor i denne vanskelige tiden kan ha nytte av et blikk utenfra, og hjelp til å løse forretningsmessige og organisatoriske utfordringer. Alle våre konsulenter kan bistå med rådgivning/bistand innenfor våre kjerneområder.

Astreas rådgivere, blant andre Bente Hartved Ringstad, har lang erfaring på strategisk, taktisk og operativt nivå og vil bruke sin erfaring og kompetanse til å bistå ulike kunder. Kontakt en Astrea-rådgiver i dag!