Redningsa(u)ksjon for Ole Bull Scene!

03.08.2020

Corona-pandemien rammer kulturlivet særlig hardt, og det har gått spesielt hardt utover de fem private teatrene som vi har i Norge. Disse har falt utenfor alle de kulturspesifikke ordningene, og taper dermed store summer. Et av disse er Ole Bull Scene, som nå står i fare for å måtte stenge dørene for godt.

Ole Bull Huset i Bergen gleder mennesker hver dag, og presenterer hvert år noen av landets mest populære forestillinger. Samtidig er dette også et sted der unge, nye talenter får lov å stå på scenen.

DERFOR! har en rekke aktører i kulturmiljøet satt i gang en stor REDNINGSA(U)KSJON. Populære artister stiller opp og auksjonerer bort opplevelser med seg selv, til inntekt for Ole Bull Huset. Se hvilke opplevelser du kan by på her

Mange av dem dukker også opp på scenen på avslutningen av auksjonen lørdag 15. august - naturligvis på Ole Bull Scene! Forestillingen streames gratis på nett, men man kan også sikre seg en plass i salen om man er rask.

Bergen Næringsråd oppfordrer både privatpersoner og bedrifter kan bli med på REDNINGSA(U)KSJONEN ved å by på auksjonsobjektene innen 15. august. Man kan for eksempel sikre seg en lunsjkonsert med en artist til fredagslunsjen på jobb, eller en helt unik, personlig kulturopplevelse med noen av våre mest folkekjære artister. 

Hvordan auksjonsobjektene dere evt kjøper brukes, er opp til dere – her finnes det muligheter både i forhold til intern bruk, og rettet mot kunder og samarbeidspartnere.
Det er mulig å sikre seg konserter i lunsjen av artister, tog/sykkeltur til Voss med Linda Eide, premierer/premierefester med kjente artister, kunst, egne show, og andre gøye ting man kan bruke til sosialt lag på jobb, eller som en gimmick mot kunder.