Gratis kompetanseheving for permitterte og arbeidsledige

01.07.2020

Handelshøyskolen BI tilbyr nå permitterte og ledige gratis høyaktuelle kurs innen prosjektledelse, digitalisering og strategi. Kursene tilhører vårt helt nye tilbud av nettbaserte, korte kurs - for deg som ønsker holde deg oppdatert på relevante og fremtidsrettede fagområder. Kursene har en varighet på 3-4 uker og det er ingen opptakskrav.

 - 1. juli (kl 16) åpner vi påmelding til syv nye kurs!

Myndighetene har bevilget ekstra midler til kompetanseheving for de som er rammet av koronakrisen. I samarbeid med tolv partnere tilbyr Handelshøyskolen BI nå gratis nettbaserte kurs til permitterte og ledige. Utnytt tiden i høst til å øke din kompetanse innen temaer som arbeidslivet etterspør!

Les om kursene og meld deg på her. Begrenset antall plasser, så her gjelder først til mølla!