Tilbyr gratis bruk av RAYVN i 60 dager

18.03.2020

Vi deltar i den nasjonale dugnaden og tilbyr alle å ta i bruk RAYVN i 60 dager gratis. RAYVN er et verktøy for håndtering av kritiske hendelser.

Som del av den nasjonale dugnaden ønsker vi å gi de som ønsker det tilgang til RAYVN gratis i to måneder. Vi vet av erfaring at dette gir rask gevinst for virksomheter i form av store tidsbesparelser, bedre koordinering av arbeidsstyrken som sitter på hjemmekontor og vesentlig bedre oversikt i en kaotisk tid. RAYVNs beredskapseksperter hjelper også, kostnadsfritt, å sette opp verktøyet inkludert egne templater og sjekklister spesialutviklet for business continuity under koronakrisen.

Du kan lese mer om dette her

Ved bruk av RAYVN får man et veldig brukervennlig verktøy som omtrent ikke krever opplæring i det hele tatt, derfor er det raskt å ta i bruk og mange har startet å bruke det nå under håndteringen av pandemien. Brukerne får tilgang til:

  • Hurtig varsling via SMS/e-post/app-varsling og telefonoppringing til sine team

  • Sjekklister som kan distribueres raskt og følges opp automatisk

  • En felles kommunikasjonsflate som sørger for at alle får riktig informasjon til riktig tid

  • Proaktiv styring og enkel sporing av beslutninger som tas

  • Full dokumentasjon av alt

Gratis tilgang!