Nytt medlem: Olivia

04.03.2020

På Olivia får du autentisk italiensk mat i moderne og hyggelige omgivelser. Nærmere Italia kommer du ikke.

Midt på fisketorget finner du Olivia. Dette gir Olivia byens flotteste utsikt mot Fløibanen, torget og «bryggen i Bergen». Restauranten er inspirert av vakre Sicilia, noe som gjenspeiles i interiøret og deler av menyen. Dette gir Olivia Zachariasbryggen særpreg.

Med fokus på italienske råvarer får du pizza, pasta og andre italienske retter – alt hjemmelaget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn og sprø pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter, antipasti og desserter. I tillegg kan du velge blant kjøtt- og fiskeretter servert slik italienerne gjør det. For å sikre de beste smakene importerer vi råvarene vi bruker selv – direkte fra Italia til restauranten.

Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun, intim og avslappet atmosfære. Med 250 sitteplasser og stor kapasitet kan vi legge til rette for store og små arrangementer og selskaper, og skreddersyr gjerne noe som passer perfekt for dere.

Uteserveringen er vendt mot Fløibanen, og med varmelamper og pledd kan du tilbringe både kalde og varme kvelder her.

Les mer om Olivia på deres nettside