Siste års studentene fra bachelorstudiet i økonomi arrangerer Logistikkdagen 2020. Fra venstre: Marit Mosevoll, Marius Sveen, Johan-Frederic Johnsen, Jørgen Bauge Samdal, Simen Sørgard Skjold, Sander Mørk Selsbak og Jens Løken.
Siste års studentene fra bachelorstudiet i økonomi arrangerer Logistikkdagen 2020. Fra venstre: Marit Mosevoll, Marius Sveen, Johan-Frederic Johnsen, Jørgen Bauge Samdal, Simen Sørgard Skjold, Sander Mørk Selsbak og Jens Løken.

HVL: Logistikkdagen 2020

04.03.2020

Velkommen til logistikkdagen 2020!

Den 19. mars arrangerer sisteårs studentene ved HVL på bachelorstudiet i økonomi og administrasjon, med logistikk fordypning, Logistikkdagen 2020.

Logistikkdagen er en årlig konferanse for et publikum bestående av både studenter og andre, hvor en rekke interessante aktører fra både næringsliv og akademia inviteres til å holde foredrag om det aktuelle temaet.

Årets tema er "last mile"-konseptet.
Dato:           19.03.2020
Tid:            09:00 - 14:00
Sted:     Høgskolen på Vestlandet

Pris billetter:
Student: 120 kr
Ordinær: 300 kr

BESTILL BILLETTER HER

Det blir servert mat og drikke.

Arrangementet er non-profit og arrangert av studenter.

Årets foredragInventura kommer med Eystein C. Husebye. Han jobber med anskaffelser innen bygg, anlegg og eiendom med strategisk og operativ innkjøpsbistand. På Logistikkdagen får du høre et spennende foredrag om hvilke utfordringer med bærekraft bedrifter kan møte på innenfor logistikk.

Bookis er en ny norsk nettbokhandel for kjøp og salg av bøker. Bookis utfordrer den tradisjonelle forlagsbransjen ved en innovativ forretningside i en etablert bransje. Bookis kommer til logistikkdagen for å prate om fremtidens bokhandel. «Last mile» er en del av kjernen i Bookis løsninger. Kom og hør på et spennende og nyskapende selskap om hvordan de håndterer morgendagens logistikkutfordringer.

Norsk Regnesentral har sammen med VY utviklet en statistisk modell og gjør daglige estimeringer av antall på- og avstigende passasjerer per dør på alle stopp for alle togavganger på Østlandet og utvalgte strekninger. Ved hjelp av maskinlæring oppnår de gode estimater selv på strekninger med lav dekningsgrad av telleutstyr.
Kom og hør Norges sterkeste kompetansemiljø på bruk av kvantitative metoder og maskinlæring i logistikkoperasjoner.

Distribution Innovation er et ledende teknologiselskap innen logistikk og abonnementstjenester i Norden. DI sitt spekter av produkter er knyttet netthandel, dagligvare på nett, abonnement og distribusjon, optimalisering, lønn og betaling. Flere millioner produkter leveres gjennom Distribution Innovation sitt system daglig over hele Skandinavia. Vi får besøk av Svein Are Grønsund, som har vært sentral i utvikling av komplekse og interessante tjenester som Morgenlevering, Svosj, megtildeg og holder nå på med å utvikle helt ny leveringsteknologi som testes ut i disse dager. Kom på Logistikkdagen for å få et spennende innblikk!

Easy2You kommer med sjef for E-handel for å fortelle om hvordan de håndterer "last mile", samt hvilke logistikkutfordringer de støter på i den daglige driften. Selskapets kjerne er en teknologiplattform med avanserte algoritmer som knytter transportbehovet til tilgjengelige ressurser. Vil du høre om det langsiktige målet for denne plattformen og hvordan denne kan bidra i din bedrift?