Partner i Karabin, Jan-Petter Abelsen
Partner i Karabin, Jan-Petter Abelsen

Karabin inn i ressursgruppe Strategiske rådgivere

27.01.2020

Konsulentselskapet Karabin, som holder til i Media City, opplever at arbeid med bærekraft er på vei inn i en ny fase.

- Vi opplever at virksomheter i økende grad ønsker å sette ord ut i handling. Det er ikke nok å «pynte seg» med at man støtter FNs bærekraftsmål. Det gjør alle etter hvert. I tiden fremover vil de som viser et faktisk, konkret og målrettet arbeid være de mest fremoverlente i næringslivet.

Nå blir de med i Bergen Næringsråds ressursgruppe Strategiske Rådgivere.
-Selskapet vårt har vokst til å bli en betydelig aktør i bransjen og vi vil bidra inn i det gode arbeidet som ressursgruppen gjør.

- Ledelse og strategi, bransjeforståelse og økt fokus på medarbeidere i organisasjoner har alltid vært klare fokusområder innen rådgiving. Bærekraft seilte inn som et uungåelig element for noen år siden, men fokuset har endret seg, forteller partner Jan-Petter Abelsen.

Ansvarlig for ressursgruppe Strategiske rådgivere, Stine Fjeldstad, er glad for at Karabin ønsker å engasjere seg, særlig i mentorprogrammet.

- Mentorprogrammet vårt er til for å skape og opprettholde mangfold i hele næringslivet. Våre undersøkelser viser at nitti prosent av deltakerne mener at programmet bidrar til at flere kvinner blir værende i rådgiverbransjen. Det øker motivasjonen og lar kvinner få delta på karrierestigen. Vi er veldig glade for at Karabin vil være med å bidra til økt mangfold i denne bransjen, sier Fjeldstad.

- Karabin har som slagord at de ønsker å være best i Norge på gevinstrealisering. Deres bidrag inn i ressursgruppen og mentorprogrammet vil bli verdifullt, avslutter Fjeldstad.

 

Les mer om Karabin her