Nytt medlem: Travelmate

20.11.2019

Travelmate er et reisebyrå med kontor på Sotra og Austrheim og en frilanser i Stavanger. Staben består av medarbeidere med reiseerfaring fra 100 land og med 35 års erfaring fra bransjen.

Travelmates kunder kan deles i tre og forteller mye om hva Travelmates spisskompetanse er:

- Firmaer, skoler, lag og organisasjoner som ønsker skreddersydde gruppeturer innenfor og utenfor allfarvei. Vi har som en kunde sa «lokalkunnskap på overraskende mange plasser» og har et nettverk av lokale samarbeidspartnere over hele verden få andre reisebyrå har. Med spisskompetanse på flybooking greier vi ofte å levere bedre priser og smartere løsninger enn andre.

- Firmaer som ønsker å bestille sine flybilletter hos en reisenerd som selv har flydd de fleste flyselskap, som ofte vet hvilke seter som er aller best på en flymodell og som gjerne bidrar for å utnytte flyselskapenes bonuskortordninger for å gjøre reisehverdagen enklere. Vi har flere kunder som har fått ulike selskapers toppkort etter at vi har gått gjennom reisebehovet og tilpasset flybestillingene slik at diamant- og platinumkortene ligger i lommeboken.

- Privatpersoner som ønsker trygghet på «den store reisen» både når det gjelder fly, lokal transport og turprogram. Vi har selv reist med alle våre samarbeidspartnere og vet at vi tilbyr kvalitet i alle ledd også på reisemål få andre jobber med.


Vi har gjennom andre jobber vært jobbreisende med opptil 90 reisedøgn i året og vet hvordan det er å være på reise i jobben. Det sammen med et nerdete forhold til fly, flyseter, flyplasser, lounger og bonuskort gjør at våre kunder opplever å få hjelp til langt mer enn bare flybestilling men også alt det andre som gjør reisen så god som mulig innenfor kundens budsjetter og ønsker. Vi mener at en flybillett ikke bare er en flybillett og reiser derfor jevnlig ene og alene for å teste ut ulike flyselskap, seter og flyplasser.

Travelmate lover aldri å være billigst men vi setter alltid vår ære i å tilby våre kunder den smarteste reisen innenfor kundens ønsker og budsjetter.