Gi en bærekraftig, meningsfull og effektiv gave

27.11.2019

«Gi Gaven Videre» er et digitalt gavekort til gode formål der mottakeren selv får gi gaven videre til sin egen hjertesak.

Initiativet realiseres nå slik at arbeidsgivere gjennom en enkel bestillingsløsning kan gi ansatte, og andre, bærekraftige og meningsfylte julegaver. Gavene tar mottaker på alvor på en helt annen måte enn om arbeidsgiver støtter ett formål som ledelsen har bestemt på egenhånd.

Gi Gaven Videre bærekraftig på tre måter: Man kutter unyttige gavekjøp, sender verdiene til gode formål, og har en løsningen som er effektivt siden man slipper både utvelgelse, bestilling, håndtering og utsendelse av vanlige gaver. Allerede nå ved lanseringen er det over 70 ulike formål man kan gi til.

Gi Gaven Videre er etablert som et ideelt aksjeselskap, dvs. ingen skal ha overskudd, med base i Bergen, og med omfattende støtte fra PwC, Sparebanken Vest, Keyteq, Oktan Bergen, Høyskolen Kristiania, Prospera, Grieg Foundation og GC Rieberfondene. I tillegg har studenter ved Høyskolen Kristiania og NHH, samt mange enkeltpersoner jobbet mye dugnad. Visjonen er at dette skal bli en ny og viktig finansieringskilde fra nye giversegment for ideelle organisasjoner.

Se www.gigavenvidere.no for nærmere omtale.