Fra venstre: daglig leder Frode Løndal og Arild Pedersen i Serit Bergen
Fra venstre: daglig leder Frode Løndal og Arild Pedersen i Serit Bergen

Serit i Bergen: Vil være nyskapende og innovative

01.10.2019

– Vi ser at digitaliseringsbølgen treffer alle bransjer og virksomheter, og en må tenke ut av boksen om en vil lykkes, sier Arild Pedersen, som sammen med Frode Løndal står i spissen for Serit Bergen. Begge har over 20 års erfaring fra IT-bransjen fra selskap som ATEA, EDB Consulting Group, Centric og It´s Learning.

Ifølge daglig leder Frode Løndal har det første året gått etter planen. De er nå seks ansatte, og de planlegger ytterligere ansettelser utover høsten og de kommende årene.
– Det har vært en spennende reise så langt, og som nystartet selskap har vi mulighet til å være nyskapende og innovative. Vi har levert flere spennende prosjekter, og vi har blitt godt mottatt av nye kunder. Det virker som det er svært positivt med en ny aktør som oss i Bergen, sier Løndal.
Serit Bergen arbeider blant annet med datafangst med droner hvor data blir videreforedlet i løsning for inspeksjon og vedlikehold, for eksempel energiselskapene sine nett- og oljeinstallasjoner.

– IT-leverandører må bane vei
Med et marked i endring, sier salg- og markedssjef, Arild Pedersen, at IT-leverandørene må være fremtidsrettet for å få et konkurransefortrinn. – Vi ser at digitaliseringsbølgen treffer alle bransjer og virksomheter, og en må tenke ut av boksen om en vil lykkes, sier han.
I dag må ledelsen av små og store bedrifter forholde seg til buzzword som IOT, Machine Learning og disruptiv teknologi. – Markedet er definitivt i endring, og da må selvsagt IT-leverandørene ikke bare følge etter, men også bane vei inn i fremtiden for å bedre kunne bistå kundene med rådgivning. Dette er et område hvor Serit Bergen skal være best, understreker Pedersen.

Har inntatt Vestlandsmarkedet
Ifølge daglig leder for Serit i Norge, Richard Hægermark, er Bergen og Hordaland et viktig marked for Serit, og han er svært fornøyd med hvordan Serit Bergen har inntatt Vestlandsmarkedet.
– Første drøye halvåret med Serit Bergen har vært veldig spennende. Serit Bergen har fått til mye på kort tid, og har etablert seg som en utfordrer til de mer etablerte IT-leverandørene i Bergensområdet. Frode Løndal har bygget opp et team med meget kompetente ressurser og de har allerede vunnet både mindre og større avtaler som de nå leverer på. Den «drive» Serit Bergen har vil gjøre de til en betydende aktør i Bergen og Hordaland, og de har absolutt overgått mine forventninger, sier Hægermark.

Ønsker du å vite mer om Serit Bergen sine produkter og tjenester?
Kontakt daglig leder Frode Løndal på 982 11 280 / frode.londal@bergen.serit.no for en uforpliktet prat.