Nytt medlem: Grønt Skift

03.06.2019

Grønt Skift er en nettbutikk med miljøvennlige og etiske klær til hele familien.
Produksjon av klær og sko står for 8% av verdens utslipp av drivhusgasser. Det er mer enn all flytrafikk og sjøfart til sammen! I tillegg er det få i klesindustrien som har verdige og trygge arbeidsfohold. Slik trenger det ikke være, og det vil vi gjøre noe med. Derfor er alle våre plagg sertifisert av anerkjente standarder på miljø og etikk.

Vår visjon er å bidra til positive samfunnsendringer ved å gjøre det enkelt og attraktivt å velge produkter av god kvalitet som godt ivaretar natur, mennesker og dyr. Samtidig vil vi skape løsninger som bidrar til og inspirerer til et redusert og mer bevisst forbruk.

Vi tilby også miljøvennlige og etiske profilklær. Det er en enkel og synlig måte å vise at deres bedrift tar ansvar for naturen og medmenneskene. Våre referanser på profilklær er blant andre Fremtiden i våre hender, Spire og Fjong.

Ta kontakt med monica@grontskift.no for et uforpliktende tilbud 😊

Sjekk gjerne ut www.grontskift.no


Medlemmer av Bergen Næringsråd får 15% ut juli 2019 ved bruk av koden BN15.