Nytt medlem: Elektrotec AS

15.05.2019

Kleppestø Eiendom AS er et holding- og eiendomsselskap som eies av Hans Marius Andersen og drives av far og sønn Hans Marius - og Kenneth J. Andersen. Selskapet har sitt hovedkontor på Askøy utenfor Bergen.

Hovedandelen av driften ligger i datterselskapet Elektrotec AS.

Kvalitet og kompetanse i særklasse

Elektrotec AS er et teknologifirma i sterk vekst. Dette kombinert med en fartstid på over 30 år gjør Elektrotec AS til et naturlig valg for selskapets kunder og samarbeidspartnere. Driften spenner fra service av forbrukerelektronikk til elektromekanikk, elektrisk installasjon, salg og konsulenttjenester.

Elektrotec AS er et teknologifirma i sterk vekst. Dette kombinert med en fartstid på over 30 år gjør selskapet til et naturlig valg for våre kunder og samarbeidspartnere. Driften spenner fra service av forbrukerelektronikk til elektromekanikk, elektrisk installasjon, salg og konsulenttjenester.

Les mer om Elektrotec AS her