En grønnere fremtid

14.05.2019

Er du nysgjerrig på hvordan framtiden ser ut med miljøvennlige energiløsninger? Din Messe inviterer deg til en helg på den grønne gren i Fana Arena, 24.- 25. august!

Din Messe har samlet seriøse aktører som hver for seg i sin bransje er unike og ledende innenfor sitt område. Energi blir viktigere og viktigere i hverdagen vår. Hvordan skal vi møte fremtiden? På messen møter du ledende bedrifter som tenker energi på en miljøvennlig måte. Er det el-biler som er framtiden, eller kanskje hybridbiler eller gassbiler? Hvordan skal Bergen kommune bli fossilfri innen 2030? Hvordan skal vi spare energi i hjemmene våre? Opplev en messe der miljø og energi er i førersetet - med fokus på alt som er grønt!

Medlemmer i Bergen Næringsråd får 50 kroner i rabatt på inngangsbilletten, og 15% rabatt på standplass.

For mer informasjon, se messens hjemmeside