Liftroller satser internasjonalt

05.04.2019

Liftroller AS i Godvik har patent på et produkt med stort internasjonalt potensial.

Liftrollers produkter er skreddersydd for å effektivisere byggeplasser i trange bygater. Etter gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder i Norge, Sverige og Danmark, er vi nå klare for å vise oss frem for verden ved å stille produktene våre på BAUMA 2019, verdens største messe for byggebransjen. Denne finner sted i München 8-14 april 2019. Med et utstillerareal på over 614.000 m2 og 3.500 utstillere, blir det en fantastisk opplevelse for over 600.000 besøkende. Vi har skaffet oss en stor og sentral stand i hall C4 no 122, og ser frem til å treffe deg der.

Official Bauma website: https://www.bauma.de/index-2.html

 

Om Liftroller: 

Liftroller AS er et innovasjonsselskap fra Bergen som i samspill med ledende norske aktører innen design og produktutvikling utvikler nye produkter som forenkler arbeidshverdagen på byggeplasser. Med fokus på effektivisering og HMS, utvikler de hjelpemidler som letter arbeidet og gir store innsparinger for sine kunder. 

Les mer om Liftroller her