Tryg Forsikring: en attraktiv arbeidsplass

28.03.2019

Tryg forsikrer alt fra kjæledyrene hjemme, til kollegene på arbeidsplassen din. For bedriften er din trygghet viktigst: uansett om du er et stort it-selskap eller en privatperson.

Du har kanskje sett den kjente, røde og hvite livbøyen fra Tryg. Allerede i 1952 startet selskapet å plassere ut livbøyen, som i senere tid er blitt et ikon og selskapets kjennemerke. Over 40 000 bøyer er plassert rundt i Norge, og Trygs mål er å minne oss på å være på vakt ved vannkanten, og at hjelpen er nær om noe skulle oppstå.

Nordens nest største skadeforsikringsselskap
I Norge har bedriften nærmere 1000 ansatte, og er i stadig vekst. Med den raske, teknologiske utviklingen er det viktig for Tryg å henge med, og de har derfor utviklet tjenester som ligger foran konkurrentene. Blant annet mottar Tryg ca. halvparten av skademeldingene sine over nett. Enkelt for Tryg, og enda enklere for deg som kunde.

Ansattes trivsel viktig
For å være en attraktiv arbeidsplass for nye talenter er også de ansattes trivsel og hverdag viktig. Tryg er opptatt av at de ansatte skal ha karrieremuligheter i selskapet, og de setter derfor fokus på faglig utvikling og sosiale sammenkomster. Og dette lykkes de med. – Vi gjennomfører medarbeiderundersøkelser hvert år, og tallene viser at medarbeidertilfredsheten ligger over andre bedrifter i finansbransjen, forteller Espen Opedal, direktør i Tryg Forsikring Norge.