Folket ut i arbeid!

19.03.2019

Samfunnet er avhengige av at mennesker kommer seg ut i arbeid. Spesielt unge voksne, studenter eller nyutdannede, sliter med å skaffe seg jobb. 

En aktør som hjelper unge er Adecco. Adecco er blant verdens største bemanningsbyråer og rekrutterer folk til en rekke forskjellige bransjer og fagfelt. De har som ambisjon å rekruttere de beste til den stillingen som skal bemannes. - Arbeid er avgjørende for å få hjulene i Norge til å gå rundt, sier konserndirektør i Adecco Ketil Kjeldsberg.

Til byggingen av Lagunen Senter har Adecco rekruttert lokale bygningsarbeidere. - I dag har vi ca 300 mennesker med ulike fagprofesjoner i arbeid fordelt på mange ulike prosjekter i regionensier avdelingsleder for installasjon Bjørn Tore Lothe. 

- I tillegg går vi mot en digital fremtid som kommer til å endre arbeidsmarkedet dramatisk. Det vil bli svært spennende og lærerikt å se hva fremtiden vil bringe av nye arbeidsplasser. Samtidig poengterer Ketil Kjeldsberg at mange arbeidsplasser vil bli skapt i den transformasjonen vi er i. Det er et krav til arbeidstakere og arbeidsgivere at vi må være fleksible, tilpasningsdyktige, legger Ketil Kjeldsberg til. 

Om Adecco

  • Et selskap fra Sveits med 5 000 kontorer i over 60 land

  • 50 kontorer spredt rundt i Norge

  • Daglig formidles det arbeid til flere tusen mennesker

  • Adecco arbeider ved å matche gode arbeidskandidater med arbeidsgivere