EVRY vil satse på unge talenter

06.03.2019

Når du logger deg inn i nettbanken eller henter eResepten på apoteket, bruker du tjenester fra EVRY. Nå ønsker Norges største IT-selskap å ansette 100 nye medarbeidere i Bergen.

Siden 2010 har EVRY jobbet med å forandre hverdagen vår, og bidratt til at tunge arbeidsoppgaver kan bli utført på en ny måte gjennom teknologisk smarte løsninger. Med over 50 års erfaring har de opparbeidet seg en spisskompetanse, ved hjelp av ca. 70 IT-relaterte virksomheter med på laget.

Trenger flere kloke hoder
I Bergen er EVRY det største konsulenthus innenfor sitt felt, og i sine kontorer har de ca. 400 ansatte. Hverdagen er travel med et stadig økt behov fra EVRYs store og små kunder, og i løpet av 2019 håper selskapet på å rekruttere hele 100 nye ansatte i byen vår. EVRY brenner for å få fram nye talenter, og ved hjelp av sitt 9 måneders lange Graduate-program er målet at flest mulig av disse er nyutdannede. En bonus er at man trenger ikke være IT-ekspert for å jobbe i EVRY, men har et ønske om å koble utdannelsen opp mot den økende digitaliseringen.

Opptatt av bærekraft
Som en av våre hovedsamarbeidspartnere er EVRY opptatt av å gjøre sitt Bergenskontor til en attraktiv arbeidsplass, og også sikre at de tjenester som leveres kommer fra et bærekraftig ståsted. I 2016 ble EVRY kåret til nummer én i Norge på CDP’s (Carbon Disclosure Project) klimaranking, og jobber konstant med å redusere sitt energiforbruk over tid. I tillegg har EVRY et konkurransefortrinn med store samarbeidspartnere som Microsoft, Amazon og Google, som bidrar til at arbeidsplassen kan utmerke seg innenfor innovative løsninger på alle plan i samfunnet.