Nytt medlem: Ulriken 643

21.01.2019

Ulriken643 eier, driver og utvikler destinasjonen Ulriken og Ulriken Taubane, med tilhørende selskaper (Ulriken Express, Fjellbutikken) samt restaurant Sky:skraperen på toppen.

Ulriken643 skal også drive nye JAJA spiseri på Danmarksplass som åpner i mai 2019. JAJA spiseri vil servere gatemat fra hele verden og ta deg med på en reise gjennom smak, stemning og sosiale opplevelser.

Les mer om Ulriken 643 og restauranten her


Om restauranten Sky:skraperen på Ulriken:

Fra svevebanen og utsiktsplatået på toppen får du en unik utsikt over byen innrammet av fjell, fjorder, innsjøer og kystlandskap. På toppen av Ulriken har du direkte tilgang til høyfjellet i all sin prakt. I området finner du mange ulike turstier, for både lange og korte turer. Ta turen over vidden, tren i tufteparken eller løp opp Oppstemten, mulighetene er mange!

På toppen finner du også Sky:Skraperen, Bergens høyest liggende restaurant. Restauranten er åpen for drop-in gjester hele dagen i høysesongen. Velkommen inn for å spise lunsj, kjøpe nistepakke eller nyte noe kaldt i glasset. Vi har både kafé, restaurant, møte-/konferanse- og selskapsfasiliteter, panorama-terrasse, utegrill og mulighet for andre underholdende aktiviteter.
På dagtid er restauranten folkelig og uformell. Den er tilgjengelig for både turgåere, mosjonister og barnefamilier såvel som sommerens mange turister.

På kveldstid endrer restauranten karakter. «Ulriken by Night» på Sky:skraperen Restaurant er en unik måltids opplevelse i magiske omgivelser som man ikke finner maken til andre steder. «Høyfjellskjøkkenet» i restauranten baseres på vestlandske råvarer og tradisjoner som vi presenterer med en moderne innpakning i en serie ulike serveringer. Denne unike måltidsopplevelsen med spektakulært skue over byen mellom de syv fjell må bare oppleves!